2.0.1. Spreekuur

Terug naar praktijkinfo
SPREEKUUR

 

Afspraak

Dokter Huijs heeft spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dokter Janssen heeft spreekuur op maandag, donderdag, vrijdag en dinsdagochtend.

Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. Meestal duurt een afspraak, waarin één hulpvraag of meerdere korte vragen behandeld kunnen worden, 10 minuten.


Meer tijd

Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn, dat u een langer gesprek wilt of dat er een kleine chirurgische ingreept dient te gebeuren krijgt u een langere afspraak.


Afzeggen

Wij verzoeken u tijdig af te melden bij de assistente wanneer u een eerder gemaakte afspraak niet door kan laten gaan.


Telefonisch

Voor korte adviezen kunt u telefonisch overleg hebben met uw huisarts tijdens het telefonisch spreekuur. Dit vindt plaats op de dagen dat uw huisarts beschikbaar is van 10:00 tot 10:30. U dient hiervoor een afspraak te maken vóór 10:00 waarna u door de huisarts wordt teruggebeld.


Huisbezoek

U kunt tussen 08:00 en 10:00 een huisbezoek aanvragen. De assistente kan dat dan voor diezelfde dag nog in de agenda zetten. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn verzoeken we u, indien mogelijk, naar de praktijk te komen.


Wij vragen uw begrip voor het feit dat uw eigen huisarts niet altijd beschikbaar is. Hierdoor kan het soms voorkomen dat u door de andere huisarts geholpen wordt.


EHBO

Voor eerste hulp van bijvoorbeeld open wonden, kneuzingen en verbrandingen kunt u altijd direct terecht. Als u van te voren belt of iemand laat bellen, kan de huisarts rekening houden met uw komst.

©MVDH