NANCY JANSSEN 077-4631753

JEF GOOSSENS 077-4631675

SPOEDLIJN 077-4631496

 

Past. Kerboschlaan 2F

5973 NV Lottum

 

 

 

 

 

     
 
Reizigersadvisering
 
 
Jaarlijks maken meer dan een miljoen Nederlanders verre reizen: een vakantie-, zakenreis of familiebezoek naar een gebied waarvoor vaccinaties of malariaprofylaxe verplicht zijn of worden aanbevolen.

 

Bij het maken van een verre reis is het verstandig advies te vragen. Bij niet al te gecompliceerde reizen kunt u bij ons in de praktijk terecht voor adviezen, vaccinaties en malariaprophylaxe. Onze adviezen zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR (landelijk coordinatie-centrum reizigersadvisering).

 

De GGD heeft een speciaal spreekuur voor reizigersadvisering. Dit spreekuur is met name aan te bevelen bij meer bijzondere reizen en/of verblijfs-omstandigheden of wanneer er tevens tegen de gele koorts gevaccineerd dient te worden (voor adres zie hiernaast)

 

 

Afspraak maken

 

Voor advies over vaccinaties en anti-malariatabletten kunt u telefonisch contact opnemen met een van de doktersassistentes. De doktersassistente zal u vragen een speciaal daarvoor bestemd formulier in te vullen op basis waarvan de huisarts tot een afgewogen advies kan komen. De doktersassistente is uiteindelijk ook diegene die de eventueel nodige vaccinaties zal zetten.

 

Genoemd formulier kunt u ook onderstaand vinden, uitprinten, invullen en op de praktijk afgeven.

 

 

Reizigersformulier Europa en middelandse zee gebied

 

Reizigersformulier buiten Europa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.lcr.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.GGDlimburgnoord.nl

 

GGD Viecurie Vitaal

Reizigersspreekuur

Merseloseweg 135

Venray

 

                                                                                                                                                           

MVDH